top of page
borító.png

Mentes reggelik, sietős reggelekre

ingyenes

8 gyorsan, vagy előre elkészíthető reggeli recept, ami jól jöhet egy sietős reggelen.

 

Veled is volt már olyan, hogy nem volt időd reggelizni és dél volt mire meg tudtad enni az első falatod aznap? Esetleg menet közben beugrottál egy pékségbe, ahol egy nem túl egészséges péksüteményt választottál és ráfél órára már megint éhes voltál? Én sem zabkását reggelizve nőttem fel, nekem is ismerősek ezek a "sietős reggeli történetek" a sarki pékségben. Mivel életmódot váltottam, velem már nem történhet meg ilyen, mivel mindig úgy fekszem le, hogy tudom, mit fogok reggelizni. 

Ez egy fontos része volt az életmódváltásomnak, hiszen a reggeli a legfontosabb étkezés a nap folyamán, ilyenkor indul be az emésztés de nagyon nem mindegy, milyen reggelivel indítod el a napod. Bizonyított tény, hogy azok az emberek, akik lassan felszívódó szénhidrátot (esetünkben ez a zab) fogyasztanak reggelire, nehezebben híznak el,  javul az emésztésük és nem utolsó sorban sokkal több energiájuk lesz a nap folyamán. Ha Te is szeretnél egészségeset reggelizni, még a nehezebb napjaidon is, akkor iratkozz fel hírlevelemre és már a Tiéd is ez a kis füzet, tele könnyen és gyorsan elkészíthető zabos receptekkel.

​Nálam a mentes  jelző egyéni intoleranciámból adódik. Ezek a receptek tej-, tojás-, glutén-, szója-, élesztő-, kristálycukor-, napraforgóolaj mentesek és kivétel nélkül vegánok (leszámítva a mézet, amit könnyedén lecserélhettek). Kizárólag természetes hozzávalók felhasználásával készültek, így amennyiben odafigyelsz Te is a hozzávalók minőségére, úgy igazán egészséges sütiket készíthetsz!

Köszi a bizalmat és a támogatást, ha feliratkozol hírlevelemre! Remélem örömödet fogod lelni benne!

Nóri 🤍

bottom of page