top of page

SZIASZTOK, NÓRI VAGYOK.

ÜDVÖZÖLLEK TITEKET A

BREAKFAST INSPIRATIONS OLDALÁN!

RÓLAM

A kalandom körülbelül 3 éve kezdődött. Bőrproblémáim miatt életmódot váltottam és miután lediplomáztam a fitnesz és az egészséges táplálkozás felé fordultam. Elvégeztem egy fitnesz instruktori és egy táplálkozás tanácsadói képzést és végül az egészséges táplálkozás, receptek fejlesztése lett a szenvedélyem. Célom olyan receptek megalkotása, receptek tovább fejlesztése, amelyekkel közelebb tudom hozni az emberekhez az egészséges táplálkozást. Természetesen minden egy egészséges reggelivel kezdődik, és a mesés nassolnivalókkal folytatódik. 

Ezzel karöltve vettem meg az első komoly fényképezőgépemet és kezdtem el gasztro tartalmakat fotózni, majd videózni. Jelenleg külföldi cégeknek készítek tartalmakat, főleg közösségi média platformokra, illetve receptkönyvekhez. Szeretném Magyarországon is segíteni a hazai kisvállalkozásokat kreatív tartalmak készítésével, hiszen az emberek nagy része - főleg a közösségi média népszerűsége miatt- ezekkel azonosítja az adott márkát. Számomra nagyon fontos az igényes, látványos tartalom készítése, amely a vevő tetszését is épp úgy elnyeri, mint az enyémet. 

Ahogyan a névből is következik a Breakfast Inspirations egy főleg egészséges reggelivel foglalkozó blog. Azért alkottam meg, mert IMÁDOK REGGELIZNI. Mivel az édes szájam is épp oly nagy, mint a reggeli iránti szerelmem, így majdnem kizárólag édes reggeli és snack  ötleteket, recepteket fogsz találni a blogomon. Reggelizésre fel!

- LEGÚJABB BEJEGYZÉSEK -

EZEKET ÉRDEMES MEGNÉZNED!

bottom of page